13 Ağustos 2012 Pazartesi

Oxxi.Net ve Gerçekleri...

Oxxi.Net Nedir?

Oxxi.Net R10'dan nemalanan, yıllarca R10'da bir sülük gibi radmin'e taparak geçimini sağlayan, 3-5 kuruş para kazanıp şükredebilecek durumdayken R10 sayesinde scriptler yazdırıp, reklam firmaları kuran Sıtkı Çakmak'ın R10'un geçirdiği zor günlerde R10'u sırtından vurarak kurduğu ezik webmaster platformudur.



Sıtkı Çakmak R10'dan kovulduktan ve kıçına tekmeyi yedikten sonra artık birinci adam olma düşüncesiyle, R10 imkanları sayesinde edindiği yalaka ve tamamen yavşak kesimden oluşan çevresiyle bu forumu kurdu. Domain de Haymac'ındı galiba, domaini de bedavaya getirdi beleşçi Labidu.

Sıtkı Çakmak yani Labidu'nun R10'dan ayrılma gerekçesi olarak ileri sürdüğü HititAjans'ın yetki alma meselesi:

Yıllardır R10'u takip eden bir insan olarak, HititAjans R10'da yıllardır moderatördür. Madem moderatör sorumlusuydun koçum Sıtkı! neden bu kadar zamandır bu isyanı çıkartıp açamadın oxxi'ciğini? Ha?

Labidu ve köpeklerinin R10'dan haksızlığa uğradık ve ayrıldık mavalları tamamen bir bahanedir, R10'un verileri geriye alındığı için Labidu ve çakalları bu fırsattan istifade etmek isteyerek R10'u bir kalleş gibi sırtından hançerleyip ileriye bahane olarak da emeğimiz çalındı para önplana atıldı gibi bahaneler sürmüştür. Senin R10 sayesinde yediğin paraları bilmiyoruz tabi canım benim?

Labidu artık ikinci adam olmak istemiyor!:
Labidu R10 ve radmin sayesinde kırdığı reklam, script gibi hizmetler üzerindeki parayla artık tatmin olamıyor. Zamanında reklam.im üzerinden yaptığı dolandırıcılık, Labidu Scriptler ve en son reklam.com.tr'yi açarak yeterince sömürdü R10'u. Artık ilk adam olma zamanı geldi! Çevresinde yeterince iti de var bunun için zaten! Hem ücretli üyelik, site içi reklam gibi gelirleri niye radmin'e kaptırsın değil mi? Salak mı? Hemen kurdu Türk Webmaster Hareketi'ni;)

Oxxi.Net webmaster hareketiymiş! PEH! Bilmesek yani sizi, inanacağız. Sizin her tarafınız hareket olsa ne olur?

Şimdi Sıtkı efendinin açılış konusundaki cümlelerine tek tek buradan açıklama getirelim;

"Yıllarda r10.net e emek verdik.r10'un bu noktaya gelmesi için elimizden geleni yaptık."

Gören de R10 ilk kurulduğu günden beri o forumu sen yönetiyorsun sanacak be Labidu. Şunu kendine sorsana; yıllardır R10 senin Labidu noktasına gelebilmen için neler yaptı? (kazandığın primler vs.)

"Ancak bir süre sonra para tatlı geldi.Onlar paranın ve düzenin esiri oldu."

Evet 2009 yılında Zeki Yüksel'i borç para karşılığında moderatör yapman gibi para tatlı gelmiştir onlara da. Olabilir.

"Saçma sapan insanlara yetkiler verildi,yıllarca birtakım insanların sözleriyle hareket ettiler."

Aynen, haklısın, BAŞTA SEN VE KÖPEKLERİN!

"Bize saygı duyulmadı.Hiçbirzaman..."

Sen saygı duyulacak adam mısın ki?;)

"Radmin foruma doğru düzgün girmeyen bir insandı.Girdiğindede forumun altını üstüne getiriyordu.Emin olun bugüne kadar r10 u 50 kez bataktan kurtarmıştırız..Sonuç ? Kocaman 1 sıfır.."

Ay ay ay, dünyayı kurtaran adam seni:D Sen R10'u radmin de seni kullandı. Ne farkı var?

Oxxi.Net ve DOLANDIRICILARLA SICAK İLİŞKİLER!:
 Oxxi'nin göründüğü kadarıyla eski nitelikli dolandırıcılarla çok sıcak ilişkileri var. Şikayetim var diye bir kategori açmışlar yine ve orada JoBlack adlı kişi Frenzied ve vipmix i şikayet ettikten sonra yönetim banlamış. Yani bu adamları kimse fark etmeseydi banlamayacaklardı. Yönetimin bu dolandırıcılarla ilgili özellikle Sıtkı'nın "kendinizi belli etmezseniz sorun olmaz ama prestiji kurtarmak için şikayet olursa banlarız." dediğini de öğrendik.

Sözün özü Oxxi.Net dolandırıcıların ve dolandırıcılara yataklık eden tamamen menfaatçi, R10 üzerinden prim yaparak hayatlarını geçindiren kişilik yoksunu moderatörlerin yeni uğrak mekanıdır.

İlerleyen günlerde Oxxi.Net hakkında gerçekleri içeren paylaşımlarımız bu blog üzerinden devam edecek. Onlara yeni ezik mekanları Oxxi.Net bize de gerçekleri sunacağımız yeni blogumuz antioxxi hayırlı olsun diyelim.

Şimdilik esen kalın.

10 yorum:

  1. Hıms. dedıklerınde hop dıyorum. Silinen Konuları gordunmu Once bana bunun Hesabını ver arkadaşım. Hititajans denen Kişinin yazıp sildiği konuları gördünmü ? Görmediysen Sen Ona Sor Ne Demiş Ne Dememiş Diye.
    Sor Ama Sor Tamam mı Dostum.
    Şimdi Ben Okuduklarımı Ve Gördüklerimide Soylim Sana. Şunuda Belirteyim Özellikle Okuduklarımı caps almadım dıye kendıme cok cok kızıyorum ki isyanlardayım o konudan dolayı cünkü o an o adama artık her neyse ona baya sövebilirdim sinirden.
    Uzatmıyayım Lafı R10 da belki 3-4 senedir takılmışımdır. (Nikim Sanalsevdalisi)
    Hititajans Dediğin Kişi Açtığı konuda dediklerini okuduklarımı ve gördüklerimi yazayım sana ''Eski Uyeler Serefsiz ve orospu cocukları kaos yaratmaya çalışıyorlar. Hepsinin Allah belasını versin '' Şeklinde Yazmıştı Hititajans denen Aşşagılık insan. Ki Konuyu Yorum Yazdığımda konu silinmişti.

    Şimdi Sana Şunu Sorayım Senın Anana Bacına Ve Kişiliğine küfür etsem sen de bana küfür edersin. Bu Sanalda ise Küfürünü eder o kişide orda yetkili ise orayı terkedersin demi ?
    Belki Terketmessin sen.
    Ben O Lafı yedikten sonra bır sanıye durmam ki o lafı dıyen insanın da bitmesi için elimden geleni yapacam ve yapacağımda.

    Yorumu Umarım yayınlarsın o kadar mert ve delikanlı isen.
    msn adresim: sersery@1sevda.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HititAjans'tan bize ne? Bu blog içerisinde HititAjans'ı savunduğumu hatırlamıyorum. Sizin idrak edemediğiniz nokta tam bu işte. Sizin ne halt olduğunuzu bilen herkes ya R10 yalakasıdır ya da kuyruk acısı vardır değil mi? İkisi de değil.

      Bu arada Oxxi.Net'te reklamımızı yapan zeka düzeyi ufak yalaka arkadaşlara teşekkürler. Yazı dizilerimiz devam edecektir.

      Ayrıca delikanlılık konusuna gelince senden öğrenmeyeceğim aslanım klavyecim benim. ;)

      Sil
  2. Gel ben Sana Delikanlılıgı reelde de gosteririm.Sen Rahat ol Dostum Dedıklerımı Sordun mu Sormadın mı Soyle Bana ?
    Hititajans Suan o Forumun Genel Sorumlusu Değilmi ? Yoksa Ben mi Yanlış Biliyorum.
    Ha Seni bağlamaz Sen Rahat İnsan Olabilirsin Sen Genişsindir.
    Senın Dedıklerıne Kıyasla O Zaman Sunu Dıyebılırız Demi Senin Anana Bacına Gelmişine Geçmişine Herkes Kufur edebılır yani ?

    Kusra Bakma Benim 2 Şey İçin Yaşarım Namusum Ve Serefim için. Senin Gibi Olamam ben yasım 26 Senin kadar rahatınıda gorunce kusra bakma ama şu lafı demeden edemiyorum '' Dünyada ne insanlar varmış bea ''

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafanın basmadığı ayrıntı şu 26 yaşındaki namuslu şerefli DELİKANLI!

      Bu blogu kurduğumuz için Ersan'la aramızın olması mı lazım veya R10'un daimi üyesi olmamız mı? Git sor diyorsun. Tanıyormusun beni kimim?

      Oxxi yalakası olduğun belli istersen daha fazla rezil etme kendini, bırak Sıtkı abin gelsin o konuşsun.
      Bu arada arkadaşlar tüm yorumlar onaylanıyor biz sizin gibi eleştiriye kapalı değiliz, sadece bazı yorumlar spama düştüğü için silinmiş gibi gözüküyor o konuda rahat olun. =)

      Sil
  3. o zaman burda da r10 şakşakcılıgı yapmanın anlamıda yok.

    YanıtlaSil
  4. bu arada kimsin o kadar delikanlı mertsin delikanlı ınsan kım oldugunu gizlemekten korkmaz. Ancak Yavşaklar ve Laf Sokup Kaçmasını bilenler bu kadar kendını gizler.

    YanıtlaSil
  5. Hititajans kadar şerefsiz insanlara yukardan bakan biri yoktur. Forumdan banlamakla silmekle tehdit eden görgüsüz sanki ülkeden sınırdışı etme edasında ulan foru alt tarafı sülük

    YanıtlaSil
  6. Dolandırıcı sıtkı çakmak ile ilgili bütün belgeleri bu sitede yayınlayacağım http://www.sitkicakmak.com

    Sıtkı çakmak labidu dolandırıcıdır!
    site yönetimi bu yorumu onaylarsa sevinirim google de çıksın bu isim!

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil