14 Ağustos 2012 Salı

Oxxi ve paranoyak üyeleri...

İyi geceler herkese. Yeni bir yazıyla karşınızdayız. Bu makalemizde paranoyak ve şizofreni hastalıklarını bünyelerine işleten Oxxi.Net'in yalaka kullanıcı kitlesine değineceğiz.

Dün blogumuzun açılışını yaptık ve bazı kitleler sitemize küfürlü yorumlar atarak ilk karşı atağı sergilediler. Bazı gereksizler de hemen yalakalık olsun diye Oxxi.Net'in Şikayetim Var bölümüne blogumuzla ilgili konularını açmışlar. Oysa ki biz ne kimseye küfür ettik ne de kimseyi karaladık. Biz sadece gerçekleri yazdık ve yazmaya da devam edeceğiz.

Diğer anti bloglarla alakamız yok:
Birçok kişi ve forumdan duyumlar alıyoruz. Daha önce şu blog da mı sizindi? gibi. Hayır, daha önce buna benzer bir tepkiyi hiçbir siteye karşı sergilemedik. Anti Oxxi ilk ve tek olacaktır.

R10'un yalakası değiliz:
Oxxi.Net R10'dan nemalanan yalakalar bütünü tarafından kurulduğundan, bizde Anti Oxxi sitesi olduğumuz için birtakım kesim bizi R10 yandaşı gibi lanse etmiş. Halbuki hiç alakası yok. Sadece böyle bir blogda R10 mevzu bahis değilken R10 hakkında ne iyi ne kötü konuşarak off-topic makaleler yayımlamak doğru değil. Nihayetinde burası, Anti R10 blogu değil Anti Oxxi blogu olmaktadır.

Yorumlar Hakkında!: Arkadaşlar yorumlar otomatik onaydadır yalnız küfür edecekseniz yorumlarınızı sileceğiz kusura bakmayın. Bilakis yine Oxxi.Net yöneticileri her ne kadar yalaka, çıkarcı, baştaki Labidu ne kadar ikiyüzlü bir insan olsa bile ana avrat küfürler bize yakışmaz. Kimsenin kimsenin anasına, bacısına sövmeye hakkı yoktur. Buna dikkat edelim.

Yazılarımız devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder